Kommunikation

Kommunikation bygger på erfaring, faglighed og en stærk fornemmelse for timing. Få gør det fremragende og mange vil have glæde at at kommunikere mere - og bedre.

Jeg hjælper med at udarbejde overordnede strategier for positioneringen af din virksomhed, kommunikationsindsatsen eller pressearbejdet. Jeg skriver dine tekster til annoncen, hjemmesiden eller publikationen. Hvis der er behov for det, tilrettelægger og gennemfører jeg de analyser, der kan gøre strategien skarpere. Og som gammel strategisk planner og bureauchef i reklameverdenen, hjælper jeg også med at planlægge og udvikle konceptet især til holdnings- og adfærdsændrende kampagner.

Foredrag

Hvad er adfærdsændrende kommunikation og hvordan får du din målgruppe til at bevæge sig fra "Blaming" til "Flaming"?

Hvilke er vores interesser og budskaber – og hvordan får vi pressen til at arbejde med os og ikke imod os?

Krise! Vær godt forberedt og få værktøjerne til at navigere sikkert igennem.

Jeg holder utallige foredrag, debatoplæg og træningsforløb. Vi taler om emnet og jeg vinkler altid indholdet og eksemplerne til jeres problemstilling og målgruppen.

Om Morten Asbjørn Jensen

Jeg har arbejdet professionelt med kommunikation og strategi i 20 år. Siden 2008 i eget navn. Tidligere som partner i kommunikationsvirksomheden Operate A/S, som bureauchef på reklamebureauet buhl UnLtd (nu We Love People) og som chef for tænketanken på Mandag Morgen.